Gueuze is een biersoort die ontstaat door het mengen van jonge en oude lambieken en deze te laten hergisten op fles. Niet verwonderlijk dus dat het één van de meest complexe bierstijlen ter wereld is! Wist je trouwens dat de meeste Gueuzen in een champagnefles verkocht worden? Deze flessen zijn namelijk beter bestand tegen de druk die de hoge gisting met zich mee brengt.
OUDE GEUZE BOON is een traditionele ongezoete, ongefilterde Oude Geuze uit Lembeek.Gebrouwen uit 100% Lambiek en 18 maand gerijpt op eikenhouten vaten.
OUDE GEUZE BOON is een traditionele ongezoete, ongefilterde Oude Geuze uit Lembeek.Gebrouwen uit 100% Lambiek en 18 maand gerijpt op eikenhouten vaten.
OUDE GEUZE BOON is een traditionele ongezoete, ongefilterde Oude Geuze uit Lembeek.Gebrouwen uit 100% Lambiek en 18 maand gerijpt op eikenhouten vaten.
OUDE GEUZE BOON is een traditionele ongezoete, ongefilterde Oude Geuze uit Lembeek.Gebrouwen uit 100% Lambiek en 18 maand gerijpt op eikenhouten vaten.
Is een traditioneel lambiekbier dat gemaakt wordt volgens een ambachtelijke methode. Door versnijding van Lambieken die verschillende jaren hebben gerijpt op houten vaten ontstaat de Oude Geuze.
Is een traditioneel lambiekbier dat gemaakt wordt volgens een ambachtelijke methode. Door versnijding van Lambieken die verschillende jaren hebben gerijpt op houten vaten ontstaat de Oude Geuze.
9 Oude Geuzes (9 x 37.5 cl): Oude Gueuze – 6% (Hanssens Artisanaal) Oude Geuze Brett-Elle – 5.5% (Lambiek Fabriek) Oude Gueuze Lambic – 7% (Mort Subite) Oude Gueuze Cuvée René – 6% (Brouwerij Lindemans) Oude Gueuze à l’Ancienne - 7% (Gueuzerie Tilquin) Oude Geuze à l’Ancienne – 7% (Boon) Oude Gueuze – 6.7 % (Timmermans) Oude Gueuze Cuvée – 5.5% (De Troch) Oude Geuze Vieille – 6.5% (Oud Beersel)