Rechercher
Waasland Drinks

 Gratis thuislevering vanaf 50€ (excl. leeggoed)  ✔ Vóór 22u besteld = morgen in huis   Leeggoedterugname   Krijg korting als je voor afhalen kiest !

Français
Toutes Catégories
  Menu Close

  Pourquoi Drinxit?

  Waarom kiezen voor Drinxit? 

  1. Het grootste digitale netwerk van drankhandelaars in Vlaanderen

  Maar liefst 80 drankhandelaars zijn aangesloten waardoor u ongetwijfeld in uw omgeving een drinxit afhaalpunt kunt vinden.

   

  2. Het grootste gamma dranken online

  Wij zijn échte drankspecialisten waardoor ons gamma enorm veel groter is dan het drankenaanbod in de klassieke supermarkt, honderden en honderden dranken zijn via ons in één muisklik bereikbaar.

   

  3. Super concurrentiële prijzen

  Wij maken onderdeel uit van Drinxit het digitale platform van de aankoopcentrale Districo die één van de allergrootse aankoopcentrales van België is. Deze zeer grote aankoopvolumes garanderen u zeer competitieve prijzen.

   

  4. Beter voor het milieu en uw gezondheid 

  Kopen bij Drinxit is beter voor het milieu en dit op twee manieren:

  • de grote aankoopvolumes worden in massa naar ons gebracht,  hier “achter de hoek” en gestockeerd en pas daarna voor u in kleine hoeveelheden klaargezet en slechts de “last mile delivery” gebeurt met kleine hoeveelheden. Wij komen met geen Post-NL camionette van honderden kilometers ver met één bak bier…
  • wij zijn dé specialisten in herbruikbare flessen, dranken met leeggoed(statiegeld), de enige manier om de plastieksoep in de oceaan aan te pakken

   

  5. Steun de Belgische en vooral de lokale economie

  • het zijn de lokale handelaars die hier belastingen betalen, personeel te werk stellen en misschien wel uw plaatselijke sport of  cultuurvereniging sponsoren, dat doen grote buitenlandse e-commerce jongens niet
  • de lokale handelaar staat voor passie, service, flexibiliteit en een enorme klantvriendelijkheid…geniet ervan!

   

  6. Veilig en contactloos kopen

  Zowel bij afhalingen als thuisleveringen kunt u veilig en contactloos kopen, geen contact met winkelkarren, geen contact met producten die meerdere mensen  vastgenomen hebben, geen contact met bancontacttoestellen…wij plaatsen – indien gewenst- de goederen zelfs in uw koffer of aan uw voordeur.

   

  7. Uw gemak en enorme tijdswinst

  Niet langer een halfuur moeten rondrijden in een veel te grote supermarkt, niet meer moeten sleuren met zware bakken of pakken, niet meer moeten manoeuvreren met een winkelkar op een veel te grote parking…nee, u komt aangereden, alles staat klaar, alles is betaald, we stoppen het in de auto en weg bent u!

  En thuisleveringen betekent nog meer tijdswinst.

  De uitgewonnen tijd kunt u veel aangenamer doorbrengen met uw kinderen of in de sportclub!